Jdi na obsah Jdi na menu
 


01.03.2008 České Budějovice - Klubová výstava :

Obrazek

Adam - VD4

Hope - V2

Naše panička Radka nás vzala poprvé na výstavu, vůbec jsme netušili,co se děje - byla to strašná sranda,spousta nových kamarádů,kteří byli zavření v nějakých zvláštních boudách a smutně na nás koukali a vůbec si s námi nechtěli hrát, tak jsme jim tam ukázali náš štěkací duet. Panička byla na nás stejně pyšná, v kruhu jsme předvedli co jsme mohli a vše dopadlo mooc dobře.

08.05.2008 Hlubocká oblastní výstava:

Adam - byl jsem nemocný

Hope - V 1 - vítěz třídy

Obrazek

Na výstavu na Hluboké jsem vyrazil bohužel bez Adámka, jelikož měl nějakou virózu a zůstal na hlídání u babičky. Moc se mi tam nelíbilo - bylo hrozné vedro a spousta lidí i pejsků na malém nádvoří (hluk mi trošku vadí). Naštěstí šlo vše velmi rychle a já mohl do kruhu se předvést. Líbil jsem se a to mou paničku potěšilo, tak jsme šli společně na dlouhou procházku a jeli jsme za Adámkem domů.

30.08.2008 Mezinárodní výstava Mladá Boleslav:

Adam - VD

Obrazek

Hope - V

 Naše zatím poslední výstava byla pro nás oba nejkrásnější a zároveň nejtěžší výstavou. Jeli jsme už den předem,aby jsme mohli navštívit naši celou psí rodinu z které pocházíme, setkali jsme se s maminkou, tetou a naší lidskou babičkou Janou Růžičkovou, kterou bezmezně milujeme a pokaždé se k ní rádi vracíme.     Ráno jsme všichni společně i s naší kamarádkou EMOU (irský setr) z Třeboně vyjeli do M.Boleslavy,začalo to nádhernou procházkou pod krásně modrou oblohou, pak registrace a nekonečné čekání. Bohužel jsme vystavovali v halách,kde bylo k padnutí,tak jsme se ani nedívali na ostatní kamarády a raději leželi ve stínu venku. Přišel náš čas a my jsme byli v kruhu s 14ti dalšími pejsky. UFFF. Paní Tichá na nás měřila své přísné oči. Dopadlo to pěkně a panička zase zářila. Na této výstavě jsme potkali i naší sestru Aničku - bylo to příjemné setkání.