Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Ahojky, všechny Vás zdravíme a pokusíme se dát dohromady několik důležitých informací o našich charakterech 

Adam a Hope

 Obrazek

ADAM:

Tak já začnu, jelikož jsem jaksi průbojnějsí než můj bratřík, jen si myslím, že zdání klame a v tomto případě je mi jasné, že přísloví "TICHÁ VODA,BŘEHY MELE" je na místě. No jo, hraje to na nás, pacholek jeden. Ale dál -

Myslím si o sobě, že jsem milý, hodný, ochotný poslouchat, a strašlivě mazlivý (od toho pramení má dálší přezdívka MAMÁNEK), jelikož nedám na svou paničku dopustit a snažím se jí neustále dokazovat mou oddanost.

Říkají o mě, že jsem mooc dominantní, vůbec samozřejmě nechápu, co tím myslí, no uznejte JÁ??? Tss, prostě jen nemám rád pejsky, kteří si myslí, že když jsem malý, tak nade mnou mají převahu, hihi, myslím,že každého vyvedu rychle z omylu. No, alespoň prozatím.

Z věcí, které mám nejraději, upřednostňuji jakákoliv zvířátka s dlouhou srstí, strašlivě rád je DUDÁM a upravuji jim sestřihy, což z mě neznámých důvodů nikdo nemá rád a páníčci také ne, chápete to??

Dále strašně rád plavu (ale určitě ne ve vaně, blee), hraju si s kamarády, honím zvěř, spím (samozřejmě v postýlce pod peřinou s mojí paničkou), a má nej činnost je vytí a štěkání - hihi, a to je pak show!

Nemám rád déšť, ale kdo by měl,co? Málo spánku, dlouhou jízdu autem, a hlavně, když se na mě panička zlobí a dává mi to najevo, auuuu.

ObrazekHope

Můj bráška to tu pěkně rozebral-no jako vždy.

Já osobně si o sobě nic moc nemyslím, ale všem ostatním to tak nepřipadá. Jsem introvent, ale samozřejmě mám občas rád společnost (hlavně mých osobních fenek). Mám rád dlouhé procházky, kde si můžu dělat, co sám uznám za vhodné, jen má panička pro to občas nemá pochopení a pak dostanu,co proto. Jsem prostě drsňák, tak mi to za to stojí, i když samozřejmě mou paničku zbožňuji, ale dávat to najevo?

Nejšťanstnější jsem venku v pohybu, miluji skákání,šplhání na cokoliv vysokého (samo, že jsem v tom dobrý), přeskakování živých plotů,stok,a jiných překážek to je prostě moje a nenechám si to ujít, i když to někdy i bolí...Hihi

Taky dávám rád najevo mou absolutní nespoutanost a běhám a běhám a běhám a víte, co ještě? BĚHÁM!!  A nejlepší na tom je, že můj bráška s jeho krátkýma nožičkama na mě nikdy nemá a to je prostě supeeer a jak se u toho vzteká - Hihi

No a co nemám rád? Určitě ne obojek a vodítko - blee, jakýkoliv polykání prášků, a hlavně NUDU, kterou opravdu nesnesu.

Jsem prostě normální pejsek s dobrou myslí a bystrým zrakem, panička sice říka s šibalským, ale no tak.... to snad ani ne.

Tak to by asi bylo o nás dvou všechno, co nás napadlo, samozřejmě je toho spousta dalšího, ale to byste nás museli znát.

HOPE A ADAM